به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو، آئین نکوداشتی در دانشگاه محلات محلات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه محلات، این مراسم با حضور دکترسروش رئیس دانشگاه، دکتر ترکیان فرماندار شهرستان محلات به همراه معاونان، مدیران، همکاران،دانشجویان دانشگاه محلات در فرهنگسرای اندیشه شهرستان محلات برگزار شد.

ریاست دانشگاه محلات با گرامیداشت مقام شامخ شهدای دانشجوی ۱۶ آذر به نقشی کلیدی دانشگاه و دانشجو در پیشرفت علمی، فرهنگی و اجتماعی جامعه اشاره و اظهار کرد: دانشجو به عنوان نیروی جوان، نوآور و توانمند جامعه، می‌تواند موتور محرکه تغییرات مثبت باشد.

سروش با اشاره به اینکه مطالبه‌گری دانشجو باید در چارچوب قانون و اخلاق انجام شود، تصریح کرد: دانشجویان می‌توانند به عنوان قشر آگاه و پیشرو، دغدغه‌های جامعه را مطرح کنند اما این مطالبه‌گری باید با احترام به حقوق دیگران، استدلال منطقی و روش‌های مسالمت‌آمیز همراه باشد. دانشگاه نیز باید فضایی برای گفت‌وگو، تضارب آرا و رشد فرهنگی دانشجویان فراهم کند.

وی ادامه داد: در شرایط فعلی دانشجو باید به عنوان یک نیروی آگاه و مسئول، در مسیر حل چالش‌های اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی نقش‌آفرینی کند، دانشجوی امروز باید با تسلط بر دانش روز و شناخت دقیق نیازهای جامعه، نقشی فعال در توسعه پایدار و پیشبرد عدالت اجتماعی ایفا کند.

در ادامه این برنامه دکتر ترکیان فرماندار شهرستان محلات با گرامیداشت ۱۶ آذر و روز دانشجو، اظهار کرد: شانزدهم آذرماه نمادی از حساسیت دانشجویان نسبت به ارتباط سرشار از زیان دولت با کشورهای متخاصم و استعمارگر از سال‌های پیش از انقلاب است.

وی با بیان اینکه دانشجو به دلیل برخورداری از روحیه جوانی، انقلابی، پرسشگری و مطالبه‌گری می‌تواند به افزایش آگاهی و توسعه جامعه کمک کند، افزود: دانشجویان به واسطه تسلط بر فضای مجازی و دسترسی به رسانه‌های داخلی و خارجی از اطلاعات بسیاری برخوردار هستند اما اینکه دانشجویان اهل تحلیل، تبیین و گفتگو باشند، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با تاکید بر اینکه باید با حضور در جمع دانشگاه و دانشجویان، به صورت مستمر از ظرفیت آنها به عنوان نیروهای کارآمد استفاده شود، گفت: دانشجویان به دلیل برخورداری از نیروی جوانی و صداقت و شفافیت در رفتار، اهل بازی‌های غیرمفید سیاسی نیستند پس می‌توان پای صحبت‌های آنان نشست و از نظرات آنها استفاده کرد.

وی تصریح کرد: دانشجویان با فناوری عجین بوده و فضای مجازی را به صورت کامل رصد می‌کند و به همین دلیل سوالات بسیاری در خصوص برخی عملکردها و انتصابات برای آنان ایجاد می‌شود. لازم است در این خصوص با آنها صحبت کرده و ایده‌های درست آنان را به کار گرفت.

فرماندار شهرستان محلات گفت: تلاش می‌شود با راه‌اندازی کانون‌های و گفتمان‌های دانشجویی، حضور مسئولان در دانشگاه‌ها و حضور دانشجویان در میان مسئولان پررنگ‌تر شود. در تصمیم‌گیری‌های مختلف می‌توان از نظرات و ایده‌های دانشجویان استفاده کرد که می‌تواند در بهبود کیفیت این اقدام‌ها تاثیرگذار باشد.

در پایان این مراسم از برگزیدگان علمی و انجمن ها و تشکل های برتر دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

written by روابط عمومی دانشگاه محلات


دیگر اخبار

اطلاعیه فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد مرکز آموزش...

اطلاعیه مهم جهت دانشجویان تکمیل ظرفیت بهمن ۱۴۰۴

قابل توجه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت بهمن ماه 1404

کنسل شدن ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت

انتصاب معاون آموزشی، دانشجویی و فرهنگی مرکز

برگزاری نشست عادی کمیسیون هیات امنا از دوره هفتم دانشگاه اراک به میزبانی...

فوری و مهم/ شروع امتحانات نیم سال اول از ۴ بهمن ماه

برگزاری نشست روز وحدت حوزه و دانشگاه

تقدیر از پژوهشگران برتر دانشجویی در سال 1404