مراسم تقدیر از پژوهشگر برتر - مرکز آموزش عالی محلات

تاریخ انتشار: 25 آذر 1399

مراسم تقدیر از پژوهشگر برتر

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی:

مورخ 25 آذر ماه در طی مراسمی همراه با رعایت پروتکل های بهداشتی از دو نفر پژوهشگران برتر دانشگاه تقدیر و تشکر به عمل آمد.

همچنین در این مراسم ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسن خلیلی ضمن خیر مقدم به حضار و تبریک هفته پژوهش از زحمات معاونت پژوهش و فناوری تشکر و قدردانی نمودند.

دکتر حسن خلیلی در ادامه با اشاره به تلاش و پشتکار تمامی همکاران در زمینه های پژوهشی و تحقیقاتی با بررسی نقاط قوت و ضعف دانشگاه در تمام حیطه های پژوهشی، به ارائه ی برنامه ای برای پیشرفت بیشتر و سریعتر جایگاه پژوهشی دانشگاه پرداخته و خواستار توجه بیشتر به کیفیت ارائه مقالات گردیدند.

در پایان مراسم از آقایان دکتر فرشید جعفریان ، دکترداریوش حیدری نیز با اهداءلوح سپاس و هدایا تقدیر به عمل آمد.

IMG_4231 IMG_4236 IMG_4232
IMG_4237 IMG_4246 IMG_4248