متن نامه تقدیر و تشکر سرپرست تربیت بدنی دانشگاه اراک از مسئول تربیت بدنی مرکز محلات - مرکز آموزش عالی محلات

تاریخ انتشار: 20 بهمن 1398

مدیر محترم تربیت بدنی مرکز آموزش عالی محلات

سلام علیکم :

احتراما ضمن اظهار سپاس از همکاری صمیمانه حضرتعالی ، بدینوسیله از حسن برگزاری مطلوب مسابقات انتخابی المپیاد ورزشی منطقه 4 دانشگاه های کشور در رشته شطرنج که به نحو شایسته ای در آن دانشگاه برگزار گردید و همچنین بابت میزبانی از دانشگاه اراک نهایت تشکر و قدردانی را از جنابعالی ، همکاران گرامیتان و مسئولین آن دانشگاه دارم. این موفقیت بدون شک نمایانگر تعهد ، سخت کوشی و تلاش خستگی ناپذیر حضرتعالی و مجموعه تحت امر شما در تضمین برگزاری این مسابقات در سطح بالا است.

همواره توفیقات روز افزون شما و همکارانتان را از درگاه پروردگار قادر و متعال خواستاریم.