حذف و اضافه (ترمیم) نیمسال تحصیلی 982 - مرکز آموزش عالی محلات

تاریخ انتشار: 26 بهمن 1398

حذف و اضافه (ترمیم) نیمسال تحصیلی 982

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی میرساند حذف و اضافه انتخاب واحد نیمسال تحصیلی 982 مطابق تقویم آموزشی به صورت زیر انجام خواهد شد:

1- حذف و اضافه صرفا بصورت اینترنتی و از طریق سامانه آموزشی گلستان از ساعت 9 صبح روز یکشنبه 27 بهمن ماه تا آخر وقت روز چهارشنبه 30 بهمن ماه انجام خواهد شد.

2- دانشجویانی که به هر دلیل برای حذف و اضافه نیاز به مراجعه حضوری به دانشگاه را دارند (هم نیازی و ...) صرفا در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 29 و 30 بهمن ماه می توانند به آموزش مراجعه نمایند.

3- در حذف و اضافه صرفا امکان اضافه کردن 2 درس و حذف 2 درس از مجموع دروس انتخابی وجود دارد. (تغییر گروه یک درس معادل یک حذف و یک اضافه خواهد بود)