حذف و اضافه (ترمیم) نیمسال تحصیلی 981 - مرکز آموزش عالی محلات

تاریخ انتشار: 27 شهریور 1398

حذف و اضافه (ترمیم) نیمسال تحصیلی 981

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی میرساند حذف و اضافه انتخاب واحد نیمسال تحصیلی 981 با توجه به همزمانی با ثبت نام پذیرفته شدگان ورودی جدید به صورت زیر انجام خواهد شد:

1- حذف و اضافه اینترنتی از طریق سامانه آموزشی گلستان از ساعت 9 صبح روز یکشنبه 31 شهریور ماه تا آخر وقت روز چهارشنبه 3 مهر ماه انجام خواهد شد.

2- دانشجویانی که به هر دلیل برای حذف و اضافه نیاز به مراجعه حضوری به دانشگاه را دارند (هم نیازی و ...) صرفا در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 2 و 3 مهرماه می توانند به آموزش مراجعه نمایند.

3- در حذف و اضافه صرفا امکان اضافه کردن 2 درس و حذف 2 درس وجود دارد. (تغییر گروه یک درس معادل یک حذف و یک اضافه خواهد بود)

تذکر مهم: با توجه به انجام ثبت نام دانشجویان ورودی جدید در روزهای 30شهریور لغایت 1 مهرماه، دانشجویان برای انجام حذف و اضافه در این روزها به هیچ عنوان به آموزش دانشگاه مراجعه نفرمایند.