اطلاعیه پیش انتخاب واحد نیمسال دوم 1400-99 - مرکز آموزش عالی محلات

تاریخ انتشار: 01 آذر 1399

اطلاعیه پیش انتخاب واحد نیمسال دوم 1400-99

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم میرساند پیش انتخاب واحد (ثبت نام مقدماتی) نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399 در روزهای شنبه 08 /09 /99 الی چهارشنبه 12 /09 /99 از طریق سامانه آموزشی گلستان انجام خواهد شد.

1- شرکت در پیش انتخاب واحد برای کلیه دانشجویان الزامی است.

2- در انتخاب واحد اصلی فقط دروس انتخاب شده در ثبت نام مقدماتی (با امکان تغییر حداکثر 3 درس) قابل اخذ می باشد.

3- درصورت عدم شرکت در ثبت نام مقدماتی، امکان انتخاب واحد در ثبت نام اصلی وجود نخواهد داشت.

دانشجویان ورودی جدید نیز بایستی در پیش انتخاب واحد شرکت نمایند. توضیحات در این مورد در جلسه توجیهی مجازی که در هفته جاری برای هر رشته توسط مدیران گروهها برگزار خواهد شد خدمت این عزیزان ارائه خواهد شد.