اطلاعیه مهم در مورد نحوه برگزاری کلاسهای مجازی دانشجویان ورودی جدید - مرکز آموزش عالی محلات

تاریخ انتشار: 21 آبان 1399

اطلاعیه مهم در مورد نحوه برگزاری کلاسهای مجازی دانشجویان ورودی جدید

به اطلاع دانشجویان ورودی جدید میرساند که کلیه کلاس های این عزیزان از روز شنبه 24 آبان ماه بصورت غیرحضوری از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه برگزار خواهد شد. توجه دانشجویان عزیز را به نکات زیر جلب می نماییم:

1- درصورت انجام کامل موارد ثبت نام غیر حضوری، ثبت نام شما توسط کارشناسان آموزش دانشگاه در سامانه آموزشی گلستان نهایی شده است. در این صورت امکان ورود به سیستم گلستان با نام کاربری و رمز عبور قبلی (که برای ثبت نام اینترنتی از آن استفاده نمودید) وجود ندارد.

2- پس از نهایی شدن ثبت نام، دانشجویان محترم بایستی از نام کاربری و رمز عبور زیر برای ورود به سامانه آموزشی گلستان استفاده نمایند:

نام کاربری: شماره دانشجویی

رمز عبور: شماره ملی

3- پس از ورود به سیستم گلستان، دانشجویان می توانند از طریق گزارش شماره 88 برنامه هفتگی دروس خود را مشاهده نمایند. خواهشمند است به ساعت و روز تشکیل کلاس ها و نیز شماره گروه هر درس در برنامه خود توجه نمایید. برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه کار با سامانه گلستان فیلم آموزشی پیوست این اطلاعیه را مشاهده نمایید. ( ضمنا با توجه به دیر اعلام شدن نتایج کنکور، برنامه درسی این ترم برای جبران تاخیر در شروع ترم بصورت فشرده می باشد که پیشاپیش از این فشردگی کلاسها پوزش می طلبیم)

4- در مرحله بعد باتوجه به مجازی بودن کلاسها، دانشجویان برای شرکت در کلاسها بایستی وارد سامانه آموزش مجازی دانشگاه به آدرس lms.mahallat.ac.ir شوند. برای ورود به این سیستم نیز از نام کاربری و رمز عبور زیر استفاده نمایید:

نام کاربری: شماره دانشجویی

رمز عبور: شماره ملی (بدون صفرهای اول)

5- پس از ورود به سامانه آموزش مجازی، دانشجویان بایستی از لیست دروس موجود در سایت، دروس خود را (مطابق برنامه درسی موجود در سیستم گلستان) با توجه به شماره درس، یافته و در آن درس ثبت نام نمایند.

6- پس از ثبت نام می توانید از محتوای آموزشی که توسط اساتید در سامانه بارگذاری خواهد شد استفاده نمایید. باتوجه به آنکه اکثریت کلاس ها بصورت آنلاین خواهند بود، می توانید در روز و ساعت مقرر کلاس، به سایت آموزش مجازی مراجعه کرده و از کلاس استفاده نمایید. (فیلم آموزشی پیوست را ملاحظه نمایید) برای استفاده از کلاسهای آنلاین حتما بایستی نرم افزار Adobe Connect را بر روی سیستم خود نصب نمایید. برخی کلاسها نیز ممکن است بصورت آفلاین برگزار شود که استاد فیلم آموزشی را در سامانه قرار خواهد داد.

7- برای ارتباط با آموزش و داشتن هرگونه سوال با شماره تلفنهای موجود در اطلاعیه قبلی (آموزش مرکز) تماس بگیرید و در کانال فضای مجازی معرفی شده در صفحه اول سامانه گلستان (در هنگام ثبت نام اینترنتی) عضو شوید.

8- برای آگاهی از جزییات، حتما فیلم آموزشی را از اینجا دریافت کرده و بدقت مشاهده نمایید.