اطلاعیه مهم در مورد بازگشایی دانشگاه و ادامه نیمسال جاری - مرکز آموزش عالی محلات

تاریخ انتشار: 06 خرداد 1399

اطلاعیه مهم در مورد بازگشایی دانشگاه و ادامه نیمسال جاری

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند با توجه به مجوز ستاد ملی مبارزه با کرونا و تصویب شورای آموزشی مرکز، ادامه نیمسال جاری (982) بصورت زیر خواهد بود:

1- کلاسهای عملی و آزمایشگاهی دانشگاه بطور فشرده از تاریخ شنبه 17 خرداد ماه لغایت چهارشنبه 18 تیر ماه بصورت حضوری برگزار خواهد شد. برای تجمع کمتر و حفظ سلامت دانشجویان برنامه جدیدی برای برگزاری کلاسهای عملی تدوین شده است که در انتهای همین اطلاعیه بر حسب رشته دانشجو قابل دسترسی است. دانشجویان موظفند طبق این برنامه جدید در کلاسهای عملی خود شرکت نمایند.

دانشجویانی که به هر دلیلی تمایل به شرکت در کلاسها را ندارند بایستی در فرصت مقرر نسبت به حذف درس عملی خود اقدام نمایند. در صورت عدم حذف درس و نیز عدم حضور در کلاسها، نمره صفر برای دانشجو اعمال خواهد شد.

دانشجویانی که در این بازه زمانی نیاز به اقامت در خوابگاه دارند، از روز شنبه 10 خرداد ماه میتوانند نسبت به ثبت نام خوابگاه اقدام لازم را انجام دهند. جهت برنامه ریزی بهتر جهت تراکم کمتر دانشجویان در اتاقهای خوابگاه، خواهشمند است دانشجویان حتما و در بازه تعیین شده برای خوابگاه ثبت نام نمایند و همکاری لازم را با واحد دانشجویی داشته باشند تا برنامه بهتری برای حفظ سلامت دانشجویان انجام شود.

ضمنا کلیه دانشجویان شرکت کننده در کلاسهای حضوری موظف به رعایت پروتکل های بهداشتی هستند و حتما بایستی ماسک همراه خود داشته باشند. در غیر اینصورت از حضور آنها در کلاس ممانعت خواهد شد.

امتحان کلاسهای عملی نیز در همین بازه زمانی و به صلاحدید استاد و با هماهنگی با دانشجویان انجام خواهد شد.

تذکر: دروس تربیت بدنی جهت حفظ سلامت دانشجویان برگزار نخواهد شد و توسط شورای آموزشی مرکز حذف خواهد شد. صرفا دانشجویانی که برای فارغ التحصیلی در نیمسال جاری نیاز به گذراندن درس تربیت بدنی 2 را دارند می بایست تا ساعت 12 روز دوشنبه 12 خرداد ماه با آموزش مرکز تماس بگیرند و برای این درس ثبت نام کنند تا برای این دسته از دانشجویان یک کلاس فوق العاده درهمان بازه زمانی برنامه ریزی شود.

2- سایر کلاسهای تئوری مرکز، طبق روال سابق بصورت مجازی و غیر حضوری از طریق سامانه آموزش مجازی (یا آنلاین) ادامه خواهد داشت و نیازی به حضور دانشجو در دانشگاه برای این دروس نمی باشد. پایان کلیه کلاس های مجازی مرکز نیز چهارشنبه 18 تیرماه خواهد بود.

3- زمان برگزاری امتحانات پایان ترم نیز از 24 تیرماه آغاز خواهد شد و برای برنامه ریزی برای تجمع کمتر در دانشگاه، در یک بازه یکماهه انجام خواهد شد. جزییات برنامه امتحانی و نحوه برگزاری آن، در اطلاعیه های بعدی به آگاهی دانشجویان عزیز خواهد رسید.

دانلود برنامه کلاسهای عملی:

گروه صنایع

گروه مهندسی کامپیوتر