اطلاعیه حذف و اضافه (ترمیم) نیمسال 992 - مرکز آموزش عالی محلات

تاریخ انتشار: 29 بهمن 1399

اطلاعیه حذف و اضافه (ترمیم) نیمسال 992

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی میرساند حذف و اضافه (ترمیم) انتخاب واحد نیمسال تحصیلی 992 مطابق تقویم آموزشی فقط بصورت اینترنتی و از طریق سامانه آموزشی گلستان از ساعت 9 صبح روز شنبه 2 اسفند ماه لغایت 23:59 روز سه شنبه 5 اسفند ماه سالجاری انجام خواهد شد.

1- دانشجویان دقت نمایند که در حذف و اضافه صرفا امکان اضافه کردن 2 درس (با درنظر گرفتن همنیازی) و حذف 2 درس وجود دارد. (تغییر گروه یک درس معادل یک حذف و یک اضافه خواهد بود). دقت شود که به هیچ عنوان با درخواستها برای حذف و اضافه کردن دروس بیش از مقدار مصوب فوق موافقت نخواهد شد.

2- دانشجویانی که نیاز به همنیاز کردن دروس دارند بایستی درخواست خود را از طریق قسمت "پیشخوان خدمت " در سامانه گلستان ارسال نمایند و نیاز به مراجعه حضوری به دانشگاه نخواهد بود. درخواستها پس از بررسی توسط مدیر گروه و آموزش مرکز نهایی خواهد شد و مجوز اخذ درس داده خواهد شد. سپس دانشجو بایستی درس مورد نظر خود را با مراجعه به سامانه گلستان اخذ نماید.

3- دانشجویان ابتدا دروس انتخابی خود را در گلستان چک نمایند و به برخی از دروس که بدلیل به حد نصاب نرسیدن حذف شده اند دقت داشته باشند. ضمنا ممکن است برخی دروس نیز پس از حذف و اضافه بدلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد دانشجویان حذف شوند.