پیام جناب آقای دکتر حسن خلیلی ریاست محترم دانشگاه در آستانه آغاز هفته دفاع مقدس

هشت سال دفاع مقدس و ایثار و پایمردی ملت سلحشور ایران اسلامی در یک جنگ نابرابر و تحمیلی با عوامل منطقه ای یکی از مقاطع تاریخ بزرگ ، آموزنده و الهام بخش است که هرگز نباید مورد غفلت قرار گیرد.این رویداد عظیم با آثار وبرکات بی شمار به منزله گنجینه ای ارزشمند و هویت ساز بایستی برای همیشه زنده و هدایت بخش نسل های این سرزمین قرار گیرد.امروز دشمن در تلاش است با تهدید و تحریم ، پیشرفت مقتدرانه کشور را سد کند اما با بازگشت به روحیه تفکر بسیجی و جهادی و مقاومت و همبستگی، اتحاد و تلاش برای خوداتکایی و خود کفایی هر چه بیشترکشور می تواند ما را از این دوران عبور دهد.هفته دفاع مقدس فرصت ارزشمند و گرانبهایی جهت واکاوی دوران حماسه سازان و دلیران و فرزندان این مرز و بوم است. اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره) و همه شهدای جنگ تحمیلی این هفته را به جامعه معزز دانشگاهی کشور به ویژه همکاران خود در دانشگاه محلات تبریک عرض نموده سعادت و سربلندی یکایک شما را از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

آقای رئیس اکبری

دیگر اخبار