اطلاعیه مهم در مورد سایت برگزاری امتحانات پایان ترم

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم میرساند، به منظور جلوگیری از هرگونه اخلال در سامانه آموزش مجازی در ایام برگزاری امتحانات پایان ترم (قطعی برق، اینترنت و ...)، انجام آزمونهای پایانترم به یک سامانه جدید در خارج دانشگاه منتقل شده است. لذا کلیه امتحانات پایان ترم صرفا در سامانه جدید به آدرس lms3.mahallat.ac.ir برگزار خواهد شد و در سامانه قبلی هیچ امتحانی برگزار نخواهد شد.

لذا از دانشجویان عزیز خواهشمند است تا قبل از شروع امتحانات ضمن مراجعه به سایت مذکور، در دروس خود ثبت نام نمایند. لطفا به شماره دروس موقع ثبت نام خود در سامانه دقت شود (همان شماره درس موجود در سامانه برگزاری کلاس ها).

در هنگام ورود اولیه به سایت آزمون از نام کاربری و گذر واژه زیر استفاده شود:

نام کاربری: شماره دانشجویی

گذر واژه: شماره دانشجویی

درصورت بروز هرگونه مشکل در ورود به سامانه با واحد انفورماتیک دانشگاه (داخلی 2404) تماس حاصل فرمایید. در مورد وجود هرگونه مشکل در ثبت نام در دروس خود در سامانه آزمون با آموزش مرکز تماس حاصل فرمایید.

از دانشجویان محترم درخواست می شود حتما قبل از شروع امتحانات یکبار وارد سامانه مذکور شده و ثبت نام را انجام دهند و ایرادات احتمالی در اتصال به سامانه و ثبت دروس را رفع نمایند تا مشکلی در موقع امتحانات برای ایشان رخ ندهد.

نوشته شده توسط خانم پیله ور

دیگر اخبار

آگهی مناقصه

نشست فرهنگی، مذهبی به مناسبت اربعین حسینی و هفته دفاع مقدس