اطلاعیه آغاز کلاسهای نیمسال تحصیلی 4001

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم میرساند کلیه کلاسهای نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 از روز شنبه 27 شهریور ماه بصورت مجازی و آنلاین برگزار خواهد شد.

• کلاسهای مجازی از طریق سایت آموزش مجازی مرکز به آدرس lms3.mahallat.ac.ir برگزار خواهد شد.
  • در اولین ورود به سایت آموزش مجازی، شماره کاربری و رمز عبور کلیه دانشجویان به صورت زیر است که بایستی پس از اولین ورود نسبت به تغییر آن اقدام نمایند:

نام کاربری: شماره دانشجویی

رمز عبور: شماره ملی

• دانشجویان پس از ورود به سامانه آموزش مجازی بایستی دروس ثبت نامی خود در انتخاب واحد را یافته (با توجه به شماره درس) و سپس دکمه "ثبت نام" را در آن درس کلیک نمایند تا در درس مربوطه در سایت آموزش مجازی ثبت نام شوند.
  • حضور در تمامي جلسات کلاسهای مجازی الزامي بوده و درصورت غيبت بيش از سه شانزدهم جلسات در هر درس، نمره صفر برای آن درس منظور خواهد شد.

نوشته شده توسط معاون آموزشی، فرهنگی و دانشجویی

دیگر اخبار